Roslagens logotype, gul bakgrund och blå bokstäver

Häng med Harriet

Bild

Låt Harriet och hennes vänner bli din guide genom Roslagens förtrollande värld – ett äventyr du sent kommer glömma!

Följ med på en färgsprakande upptäcktsfärd genom Roslagen tillsammans med Norfolk terriervalpen Harriet och hennes kända vänner – Tony Irving, Edward Blom, Claudia Concha Galli och Olle Lundqvist.

Harriet och hennes kompisar bjuder på spännande äventyr och delar med sig av personliga tips. En underhållande och inspirerande resa som ger dig insikter och idéer för ditt nästa besöksmål i Roslagen!

I en exklusiv serie på Visit Roslagens Instagramkonto Länk till annan webbplats. tar Harriet dig med på en resa genom charmiga småstäder, historiska bruk, lantliga landskap och den mångfacetterade skärgården.

Stjärnspäckat sällskap

Harriet är inte ensam på sina utflykter – hon har sällskap av kändisprofiler som dansens mästare Tony Irving, matmästaren Edward Blom, skådespelerskan och entreprenören Claudia Cocha Galli samt äventyraren Olle Lundqvist. Tillsammans ger de dig en exklusiv inblick i Roslagens kulturella och naturliga skatter.

Magiska platser och hemligheter

Följ med Harriet och hennes vänner till gamla stadskvarter, pittoreska bruk, grillplatser längs Roslagsleden och hemliga militära platser i skärgården. Harriet tar även egna utflykter och delar med sig av sina bästa tips för fantastiska upplevelser i södra, mellersta och norra Roslagen.

Sociala medier frossa

Missade du det senaste avsnittet? Oroa dig inte! Besök Visit Roslagens Instagramsida Länk till annan webbplats. för att fånga upp Harriets senaste äventyr och upptäck de platser som gör Roslagen så unikt.

En kampanj i samarbete med Österåker kommun, Norrtälje kommun och Östhammar kommun.

Publicerad:
Senast uppdaterad: