Roslagens logotype, gul bakgrund och blå bokstäver

Norrtäljes bemannade turistserviceplatser

Norrtälje Turistbyrå

Välkommen till vårt centrala turisbyrå i Norrtälje – ditt startpunkt för en fantastisk vistelse i Roslagen! Vi är här för att guida dig genom allt du behöver veta. Upptäck vår turistinformation, inklusive kartor, broschyrer och båttidtabeller. Din resa börjar här!

Öppettider

Måndag till lördag klockan 11.00 - 15.00
Söndag stängt

(Stängt röda helgdagar, inklusive julafton och nyårsafton)

Kontakta oss

E-post kontaktcenter@norrtalje.se
Telefon 0176-710 00

Hitta till oss

Lilla Brogatan 3
761 30 Norrtälje


Norrtäljes InfoPoints

Bild

Blidö Brygga och Bistro

Stig ombord på en båt eller ta dig via bilfärjan till ditt äventyr till Blidö, där Blidö Brygga och Bistro står redo att trollbinda dig med charm, god mat och magiska ögonblick mitt i skärgårdsparadiset!

Hitta till oss

Stämmarsundsbacken 7
760 17 Blidö

Läs mer Länk till annan webbplats.

Bild

Hotell Furusund

Upptäck Furusund och Hotell Furusund, där skärgårdsidyllen och lyxig komfort förenas i en unik destination. Precis vid det målande sundet och den livliga farleden väntar en oförglömlig retreat, fylld med hisnande utsikter, personlig service och kulinariska upplevelser.

Hitta till oss

Furusunds strandväg 2
760 19 Furusund

Läs mer Länk till annan webbplats.

Bild

Herrängs Marina

Där skärgårdens puls möter harmonisk avkoppling och äventyr vid vattnet. Ge dig ut på ett marint äventyr och upplev en destination som bjuder på minnesvärda stunder och fantastiska utsikter. Herrängs Marina är inte bara en destination; det är din plats för avkoppling och äventyr i skärgårdens famn.

Hitta till oss

Herrängsvägen 43
763 71 Herräng

Läs mer Länk till annan webbplats.

Bild

Kröns Trädgård

Upptäck charmiga Kröns Trädgård, en idyllisk oas på Väddö, där varje hörn bär på hemligheter av blomsterprakt, doftande örter och en känsla av lugn. Här, mitt i naturen, väntar en unik destination som bjuder på ögonblick av stillhet och upplevelser för alla sinnen.

Hitta till oss

Hammarbyvägen 1
764 91 Väddö

Läs mer Länk till annan webbplats.

Bild

Marholmen

Marholmen öppnar sina famn för dig, där varje ögonblick är en mix av spänning, konferensmöjligheter och soliga badstunder vid stranden. Njut av en resa full av äventyr och avkoppling i en skärgårdsdestination som har allt.

Hitta till oss

Marholmen 1
761 92 Norrtälje

Läs mer Länk till annan webbplats.

Bild

Nedergården

Historiens vingslag möter modern komfort i en idyllisk miljö. Upplev det bästa av gammalt och nytt i en destination som bjuder in till avkoppling, utforskning och genuin skärgårdshospitalitet.Varje ögonblick blir en tidsresa och varje upplevelse är en del av Rånäs historiska arv.

Hitta till oss

Mörbyvägen 4
762 96 Rånäs

Läs mer Länk till annan webbplats.

Publicerad:
Senast uppdaterad: