Roslagens logotype, gul bakgrund och blå bokstäver

Östhammars bemannade turistserviceplatser

Bild

I Östhammar möter du flera välplacerade InfoPoints som blir din perfekta följeslagare under ditt Roslagsäventyr. Våra engagerade team arbetar för att göra ditt besök oförglömligt.

Här hittar du inte bara kartor och broschyrer, utan också personliga tips från kunniga team. Få rekommendationer om de bästa platserna att vandra, cykla eller bara njuta av naturen.

Oavsett om du är en besökare eller en lokalinvånare, gör Östhammar till din bas för att utforska Roslagens skatter. Alla InfoPoints finns för att göra din resa enkel och minnesvärd!

Bild

Bild

Fastbols Gårdsbutik - En smakfull resa genom lokala delikatesser!

Upptäck charmiga Fastbols Gårdsbutik, där varje besök blir en smakfull resa genom det lokala lantlivet. Vi hälsar dig välkommen till en plats där genuina råvaror, hantverk och passion för lokala produkter skapar en unik och minnesvärd upplevelse.

Hitta till oss

Fastbol 101
747 91 Alunda

Läs mer Länk till annan webbplats.

Bild

Forsmark - möt historiska, kulinariska upplevelser och naturskön prakt

Upptäck en plats där det förflutna andas, smaker dansar och naturen visar upp sin förunderliga skönhet. Forsmarks Bruk, Forsmarks Wärldshus, Forsmark och Engelska Parken bjuder in dig till en resa genom tid och smak. Upplev allt det fantastiska som Forsmark har att erbjuda!

Hitta till oss

Forsmarksbruk 47
742 94 Forsmark

Läs mer Länk till annan webbplats.

Bild

Hargshamn Bad & Camping

När solen strålar över Hargshamn blir detta en fristad för strandälskare och äventyrssökare. Hargshamns Bad & Camping bjuder på en härlig kombination av naturskön camping och direkt tillgång till det uppfriskande Östersjön. Med pittoreska ställplatser, moderna faciliteter och ett steg från sandstranden blir varje dag en stranddag. Utforska närliggande öar, njut av fiske eller bara luta dig tillbaka och låt vågorna skölja bort stressen.

Hitta till oss

Badvägen 4
742 50 Hargshamn

Läs mer Länk till annan webbplats.

Bild

Kulturhuset Storbrunn

Kulturhuset Storbrunn, hjärtat av Östhammars kreativa puls! Här är varje dag en explosion av konst, teater och kulturella känslor. Dyk in i konstutställningar som tar dig på en visuell resa, sätt dig på första raden för teaterföreställningar som får pulsen att stiga, och delta i workshops där du själv blir skapare. Kulturhuset Storbrunn - en plats där kreativiteten aldrig tar paus och där varje händelse blir en minnesvärd upplevelse.

Hitta till oss

Klockspelsgatan 2
742 32 Östhammar

Läs mer Länk till annan webbplats.

Bild

Österbybruk

Stig in i Österbybruk, där varje steg är en resa genom vallonbrukets storslagna arv. Här, omgiven av grönska och vackra stenstrukturer, blir du en del av en historisk oas. Österbybruk är mer än en plats; det är en levande skattkista som öppnar sig för dig, där varje detalj bär på historiens vingslag.

Hitta till oss

Herrgårdsvägen 1
748 32 Österbybruk

Läs mer Länk till annan webbplats.

Publicerad:
Senast uppdaterad: